Service aparatura medicala

Service Expertmed

Va facem cunoscut faptul ca societatea noastra, care este acreditata de Ministerul Sanatatii din Romania sa execute lucrari de reparatii instalare si intretinere la toate tipurile de aparatura medicala, prin personalul din cadrul departamentului service, calificat si specializat la firmele marilor producatori de aparatura medicala din Europa, Asia si America, asigura interventii prompte si de calitate pentru remedierea problemelor de orice natura aparute la echipamentele pe care le detineti.
De asemenea avem implementat un sistem de management al calitatii conform standardului ISO 9001:2008

Asiguram service pentru toata gama de aparatura medicala, intervenind prompt cu tehnica ultra moderna, seturi de calibrare, softuri actualizate, etc., executand operatiuni de reparare, intretinere verificare si calibrare pentru diverse aparate, consultanta, etc., avand un stoc mare de piese de schimb. Asiguram service in exclusivitate pentru partenerii nostrii de la Canon, Optopol, Reichert, Heine, Optikon, Everview Corp Weco, etc.
Pentru lucrarile efectuate, asiguram garantie.
Ne deplasam la sediile dvs., atat in regim de urgenta cat si ocazional, in functie de dorinta fiecaruia.
Oferim contract de colaborare pe linie de service aparatura medicala, util in obtinerea contractului de colaborare intre unitatea dvs si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Puteti solicita interventia echipei noastre de service, la:
Tel: 0732/407746;
Fax: 0268/408077;

Cerere oferta service

Comments are closed.